Η πολιτική προσωπικών δεδομένων εξηγεί πώς ο Ποντιακός & Μικρασιατικός Σύλλογος Καρυοχωρίου «Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ», εφεξής  «Σύλλογος» προστατεύει ότι πληροφορίες εισάγετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα http://www.e-mouseio.gr, εφεξής «Site».
Ο «Σύλλογος» είναι υπεύθυνος για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αν σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες, να είστε βέβαιοι πως θα χρησιμοποιηθούν μόνο με βάση αυτό την πολιτική προσωπικών δεδομένων. Ο «Σύλλογος» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή για να βεβαιωθείτε πως είσαστε ικανοποιημένοι με πιθανές αλλαγές.
 
Πιθανόν να συγκεντρώσουμε πληροφορίες όπως το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email.
 
Αναζητάμε πληροφορίες ώστε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια καλύτερη υπηρεσία, συγκεκριμένα για τους παρακάτω λόγους:
  1. Εσωτερική αρχειοθέτηση του «Συλλόγου».
  2. Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μέσα στο «Site».
  3. Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τακτικά τις πληροφορίες, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ότι πληροφορία μας παραχωρείτε χρησιμοποιείται για να αναπροσαρμοστεί το «Site», σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το «Site» εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αφού χρησιμοποιείτε τις άλλες ιστοσελίδες και έχετε πλέον εγκαταλείψει το «Site», να γνωρίζετε πως δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ως προς τον άλλον δικτυακό τόπο. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία προσωπικών δεδομένων που θα εισάγετε σε άλλες ιστοσελίδες, ούτε να προστατεύονται άλλοι δικτυακοί τόποι με βάση αυτή την πολιτική προσωπικών δεδομένων.

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση [ανακοίνωση] δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.